Βιογραφικό

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Στην συνέχεια απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο του προγράμματος «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποκτώντας εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και σε άλλα, ευρύτερα, πλαίσια.

Έχω ειδικευτεί στην συστημική προσέγγιση στο ψυχοθεραπευτικό ινστιτούτο «Αντίστιξη» και εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στον συντονισμό Ομάδων Γονέων και έχω συνεργαστεί με Δήμους και άλλους φορείς στην εκπόνηση ανάλογων ομάδων.

Έχω συνεργαστεί με ιδιωτικά Κέντρα παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής καθώς επίσης και με φροντιστήρια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού.

Από το 2012 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στον Κορυδαλλό και παράλληλα δραστηριοποιούμαι στο ευρύτερο χώρο της ψυχικής υγείας μέσω της συνεργασίας μου με οργανισμούς , φορείς και πλαίσια που στόχο έχουν την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας στο άτομο και την οικογένεια.